Autumn Home Design (Jesen u domu)

00:52:00



Jesen ce uskoro iz prirode izvuci sve nijanse zlatne i braon.
Ako nekom od ovih boja ukrasite svoj dom, ucinicete ga toplim i prijatnim za boravak.
Znamo da dizajn enterijera sa akcentom na jesen moze biti neverovatan.
Ako pratite neke od ideja dizajna enterijera, videcete da je veoma lako, mozete sve sami odraditi.
Pustite masti na volju i dozvolite jesenjim bojama da urede vas enterijer na sopstveni nacin.
Proslavite sa prirodom...Neki od detalja nisu izradjeni industrijski... proizvod su prirode i izvrsno se uklapaju u ambijent.
Na primer: bundeve-narandzaste, zelene, pa cak i one bele, prosarane sa zlatnim detaljima doprinece toploj i ususkanoj atmosferi.


Cipka, bobicasto voce, orasasti plodovi... su savrsen dodatak vasoj jesenjoj trpezi i bice idealna dekoracija za vas sto.


Kada se vreme pretvori u hladno i sveze, Vas dom postaje utociste vise nego ikad. Eksperimentisite sa zlatnom, tamno crvenom i zelenom bojom i unesite toplinu u svoj ambijent. Nikad ne pocenjujte moc dekorisanja zidova.Neki detalj na zidu, slika,dobar ram ili dobra zidna lampa ucinice vise nego sto mozete i zamisliti.
Ima li nesto bolje od pucketanja vatre u kaminu, Vi uvijeni u neko meko cebence, citate knjigu i uzivate u svojoj solji toplog caja...dobro moze i casi omiljenog vina...



Evo nekih inspirativnih fotografija.



I najlepsi stan moze da deluje tuzno, ako osvetljenje u njemu nije adekvatno. Poneki nedostatak u stanu, moze se prikriti pazljivo odabranim osvetljenjem. Rasveta priredjuje atmosferu u domu.
Pazljivo izaberite lampu koja ce upotpuniti dizajn prostorije.



Leti vise volimo svetlije boje, laganije mirise. Kad jesen zakuca na vrata ja prvo sto promenim u domu je svakako miris.
Jesen  je idealno vreme za isprobavanje novih zavodljivih mirisa. Ono za sta su koristile jabuke i dunje na ormaru sada su tu elektricni osvezivaci ili luksuzne mirisljave svece. Pokusajte sa Air Wick mirisom Autumn Market...http://airwick.com   
izaberite miris bergamota, mandarine, safrana...
Uredjenje vaseg doma u jesen moze vam pomoci da se lakse adaptirate na novo godisnje doba. Bilo kakvu promenu da napravite, od one najobicnije kao sto je promena osvezivaca za prostorije, ucinice da ujutro lakse iskocite iz kreveta i sa omehom zakoracite u novi dan.
Pokusajte...radi 

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.