La Roche-Posay Redermic C eyes

00:53:00

Oblast oko ociju je posebno osetljiva i zahteva specificnu negu.

Naduveni podocnjaci su uglavnom jednostavan kozmeticki problem, koji se moze resiti upotrebom adekvatne kreme. Idealno bi bilo pronaci kremu koja ce ublaziti natekle podocnjake, ali isto tako i posvetleti kozu oko ociju da bi vam lice izgledalo svezije .Bilo bi pozeljno da krema ima lifting efekat da ucvrsti kozu.
Po meni gel bi bio idealan za eliminisanje otoka oko ociju. Medjutim gel ne hidrira kozu, jer vodena komponenta brzo isparava pa se vlaznost ne zadrzava.Tu bi bolji izbor bili losion ili krema.
Da li znate kako da koristite kreme za oci?
 Ove kreme se koriste iskljucivo za negu podrucja oko ociju.
znaci, morate pratiti liniju kostiju oko oka, ali ne na kapcima.
Utrljajte blagim, tapkajucim i kruznim pokretima.Tako cete drenirati nakupljenu tecnost i poboljsati cirkulaciju. Kolicina kreme otprilike zrna graska je vise nego dovoljna.
Da bi dobili najbolje rezultate kremu nanosite ujutro i uvece.
Sto se tice izbora kreme,sve zavisi od koze, ali bilo bi dobro da ona sadrzi neki od sastojaka koji ublazavaju otoke i smiruju osetljivu kozu, poput arnike, krastavca, kofeina, zensena...
Veoma bitna stvar je da promenite neke zivotne navike.
Od esencijalnog znacaja za izgled koze su kvalitet nocnog sna i nacin ishrane.
Izbegavajte alkohol,on doprinosi tome da vam siri kapilare u ocima pa cete izgledati oteceno i umorno.
Sto se tice spavanja ,pronadjite polozaj gde ce vam glava biti na nizem jastuku da bi se tecnost u organizmu redistribuirala pravilno po citavom telu. Ali glava ne sme biti jako zabacena unazad jer ce doci do nakupljanja tecnosti ,pa cete ustati sa jastucicima oko ociju.
Duzi san, rezultira svezijim izgledom.
Krema koju ja koristim i koja je svakako za preporuku :

REDERMIC C eyes od La Roche-Posay, evo sta proizvodjac kaze za ovu kremu-

Inovacija: La Roche-Posay laboratorije su razvile formulu sa visokom koncentracijom Vitamina C za osetljivu kožu. Ovaj sastojak je referentan u delovanju protiv starenja efikasnim ujednačavanjem tena, stimuliše proizvodnju kolagena koji smanjuje i ispunjava duboke bore.
Njegovo intenzivno delovanje je pojačano sa dva aktivna sastojka:
-Manoza, šećer koji povećava gustinu kože, optimizuje interakciju između svetlosti i kože i vizuelno umanjuje nepravilnosti.
-Hijaluronska kiselina momentalno kožu čini glatkom.
Ova formula i dalje sadrži obnavljajuće sastojke Madecassoside i  Neurosensine, peptid koji smanjuje osećaj neprijatnosti na koži.
Novo: Sveža i upijajuća tekstura koja koži vraća tonus, kožu ostavlja svilenkastom, mat i namasnom. Odlična baza za šminku.
Meni idealno odgovara REDERMIC C linija proizvoda, kako koristim kremu za lice o kojoj sam pisala u nekom od predhodnih postova, tako sam zadovoljna i sa ovom kremom za oci.
Idealna je za osetljive oci.Ja imam problem da kada stavim neodgovarajucu sminku ili maskaru, oci me svrbe i peckaju.
Posle ciscenja koze, kad nanesem Redermic C eyes, osetim olaksanje, i prijatnost na kozi oko ociju. Tekstura je blaga, lagana i brzo upijajuca.
Efekat koji ova krema ostavlja je svakako sveziji izgled i blistav pogled. Izgledam  kao da sam se dobro naspavala, cak i kad nisam. Prosto je magicna. 
Predlazem da odete u neku bolju parfimeriju i da uzmete tester, vrlo brzo necete moci bez ove kreme.
Ja evo, koristim vec drugu tubicu.



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.