Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

09:25:00


Kada bih sakupila i prebrojala sve proizvode u kuci koje koristim, ubedljivu pobedu bi svakako odneo  Vichy. Nekako najvece poverenje imam u ovaj brend, bilo da je u pitanju nega lica, tela ili kose. 
U ovom postu cu vam pisati o jednom novom proizvodu od Vichyja. Ovaj put sam zahvaljujuci Vichy Srbija imala priliku da probam pravi  "melem" za oci. Hvala ljudima iz Vichy Srbija koji su mi poslali ovaj pokloncic i tacno ocenili da je to upravo ono sto ce mi u potpunosti odgovarati.


Rec je o Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm. Ovaj balzam dolazi iz Aqualia Thermal linije. Nudi dinamicku hidrataciju za podrucje oko ociju.
Neki delovi lica gube vodu brze od drugih, sto znaci da se znakovi dehidracije mogu pojaviti pojacano u odredjenim podrucjima, na primer kontura oka moze biti posebno osetljiva na pojavu dehidracije zbog finoce koze. Podrucje oko ociju koje je dehidrirano, moze izgledati umorno, bezivotno, sa osecajem zatezanja pa cak i peckanja. Ovo je prvi Vichy proizvod koji stabilizuje cirkulaciju vode oko ociju i obecava dugotrajnu hidrataciju. I zaista ispunjava dato obecanje. Medju sastojcima naci cemo hijaluronsku kiselinu,kofein i Vichy termalnu vodu. Ne sadrzi parabene i mirise, hipoalergenski i dermatolosko oftamoloski je ispitan. 
Odgovara svim tipovima koze i zenama u  svim dobima. "Deluje na vrecice ispod ociju i natecene oci ujutro a isto tako i na umoran izgled ociju u toku dana i veceri."
Meni idealno koristi kao podloga za sminku. Nema nista gore nego staviti sminku na dehidrirano ( isuseno ) podrucje oko ociju. Tacno se vidi kada nanesemo puder, pa se u nepopunjene linije oko oka nagomilaju viskovi make up-a. Kada predhodno nanesemo ovaj balzam to nije slucaj jer su te sitne bore zagladjene.
Balzam je gelaste strukture, prozirno plave boje. Miris je nezan, skoro da se i ne oseti. Vrlo lako se razmazuje i brzo upija u okoloocno podrucje, u dodiru sa kozom postaje nekako vodenast. Rezultat isusenosti nestaje vec u prvih par dana koriscenja. Ja ga nanosim ujutro i uvece. Koza mi je odmah nakon nanosenja osvezena i taj osecaj je prisutan u toku celog dana. Nemam osecaj peckanja i suzenja ociju. 
Ambalaza je nezno ledeno plave boje, koja podseca na led, vodu... u svakom slucaju asocira na hidrataciju.


Bocica je na pumpicu. 


Obozavam ovakva pakovanja, mnogo su prakticna i vise higijenska od obicnih klasicnih tubica. Pumpica ima sistem podizanja dna, tako da se balzam iskoristi u potpunosti, sa druge strane jedan pritisak je sasvim dovoljan za jedno nanosenje. 


Sta Vichy strucnjaci kazu o ovoj kremi procitajte na http://www.vichy.rs/Hidratantna-nega/AQUALIA-THERMAL-DINAMIČNA-HIDRATACIJA-BALZAM-ZA-PODRUČJE-OKO-OČIJU-AQUALIA-THERMAL/p16446.aspx

Ukoliko ste u potrazi za novom kremom za oci, ja vam svakako preporucujem ovu. Isto tako cela linija Aqualije je odlicna. 
U nekom od narednih postova cu pisati i o ostalim proizvodima iz ove linije.
Do tada bih volela da cujem kakvi su Vasi utisci o ovom balzamu i koju vi kremu koristite i preporucujete za podrucje oko ociju ?



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.