Šta je muškarac bez kreme za lice?

00:19:00



Dragi moji,
odlučila sam da u blogu jedan deo posvetim muškom delu mojih pratioca, volela bih da i oni za sebe pronadju nešto zanimljivo i korisno čitajući me. U narednom periodu biće tu svega, od kozmetike do mode... Uostalom, korisno je i za nas žene, uglavnom smo mi te koje delimično ili velikim delom utičemo na njihove izbore. Zašto da nemate uvid u ono šta je dobro i moderno za vašu jaču polovinu.
Izmedju ostalih kvaliteta moj muškarac mora da koristi kremice, da nosi fenomenalnu garderobu, dobre cipele, da se razume u dobra vina, odličnu hranu, da zna da mi ugodi...Tako i nikako drugačije. Ako ne zna, najmanji problem je da nauči. Krenućemo od nege kože lica...koje kreme i zašto?

Svaki muškarac bi trebao poraditi na nezi lica, nije to samo naša ženska "privilegija".
Postoji li neka bitnija razlika izmedju muške i ženske kože koja bi se odnosila na primenu kozmetike za hidrataciju kože, antiage i sl.? Naravno da postoji. Muškarci nikako ne treba da koriste ženske kreme.  Muška koža je 15 % masnija a pore su vidljivije i veće. Svaki tip kože zahteva posebnu vrstu nege, muška koža je sklonija upalama, crvenilu, brijanje uklanja površinski sloj i koža je često iziritirana. Takodje muškarci bi trebali čistiti kožu svakodnevno, kako bi izbegli začepljenje pora. U porama se nakuplja nečistoća i stvaraju se mitiseri. 
Dragi muškarci, ukoliko se domognete kreme vaše žene ( koja je namenjena da se brzo upije u kožu i ne ostavlja trag ) zgrozićete se nad rezultatima, vaša koža će se sijati i začepićete pore. Vaša koža lica je mnogo deblja u odnosu na žensku.
Zato postoji muška linija za negu kože. U eri metroseksualaca, veliki je deo mačo muškaraca stvorio antagonizam prema kremama i kremicama. Ako ne koristite kreme i ne negujete svoje lice to vas neće učiniti  više muškarcem. To će samo učiniti da izgledate zapušteno i nenegovano, a verujte mi na reč, ni jednu ženu to neće privući.
Sada da vidimo sta imamo u ponudi za Vas.
Moja preporuka je svakako kompletna Vichy kolekcija za muškarce. U mojoj kući je prisutna vec godinama. Nešto bez čega se ne može -Vichy pena za brijanje...( priznajem da je i ja ponekad ukradem za neke svoje potrebe)

PENA ZA BRIJANJE PROTIV IRITACIJE KOŽE

"ZA KOGA? Za muškarce sa osetljivom ili problematičnom kožom (urasle dlake, bubuljice usled brijanja...), i sa crvenilom ili iritacijama nakon brijanja."

Sta kaze Vichy Srbija -
"Kombinacija kalcijuma, glikoziliranog vitamina C i salicilne kiseline štiti vašu kožu od osećaja peckanja koji se može pojaviti tokom brijanja. Štiti hidrolipidni sloj kože sprečavanjem trljanja i iritacije. Vaša koža je zaštićena i dubinski hidrirana."


VICHY HOMME HYDRA MAG C + 

- HIDRANTNA NEGA PROTIV ZNAKOVA UMORA ZA LICE 

I PODRUČJE OKO OČIJU

HIDRIRA VAŠU KOŽU I SMANJUJE ZNAKOVE UMORA.


Muškarac u godinama kad se prvi znakovi starenja počinju pokazivati (to nimalo nije cool iako to ne zvuči  "muški") mora sebi priuštiti neku kvalitetniju ( skuplju ) kremu za negu lica.


Prava je sreća ako iz prve uspete da pronadjete kremu koja vam savršeno odgovara.
Za malo više efekta, moraćete izdvojiti malo više para.
U potrazi za idealnom kremom, moj muškarac ima neke od vrhunskih krema. Iz njegovog ugla, sve su odlične i Clarins i Dior i Lancome ali jedna je ubedljivo najbolja -Shiseido Man Total Revitalizer.
 Krema je odlična za muškarce iznad 35 godina. Znači da je za onu grupu koja uveliko mora da vodi računa o svojoj koži, kod kojih se bore, umor i stres ne naziru vec dobro primećuju.
Krema je visokih performansi, energizuje kožu, i ubrzava sposobnost kože da se odupre vidljivim znacima starenja, poput suvoće, borica, umora... Povećava prirodnu moć kože da sačuva svoju vitalnost i da se sama obnavlja. Donosi novi život umornoj koži. Čuva vlažnost kože 24 h. Daje tonus koži i osećaj svežine odmah nakon nanošenja. Krema sadrži Defence Complex, bilje i derivate E vitamina.
Nanosi se na celu kožu lica, ujutro i uveč nakon kompletne nege čišćenja i brijanja. 



Ova krema je odlična i pomaže muškarcu da zadrži mladalački i negovan izgled. Što je najbitnije tragovi umora posle nanošenja ove kreme magično nestaju. 
 Bilo šta da izaberete u prevelikoj ponudi nećete pogrešiti, samo budite negovani.

Koju kremu vi koristite  ( pitanje za muškarce ) ?
Koju kremu koristi vaš muškarac ( pitanje za žene ) ?




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.