New Era (Nova era) Biljane Tipsarević

13:19:00




Od svih dizajnera na našim prostorima Biljana Tipsarević je neko koga bih uvek svrstala u sam vrh.
Zašto? 
Zato što stvara glamur. I to onaj koji para stvarnost.
Zato što dizajnira odeću da se osećate lepo. Da izgledate elegantno, ženstveno, sofisticirano, da imate osećaj da izgledate najbolje u životu.
 Da biste bili dobar dizajner, morate razumeti ženu koju oblačite. Pošto je i sama žena ( i to jedna prelepa žena) očigledno je da i jako dobro razume žene.

U ponedeljak 21.12.2015. godine, u svom novootvorenom modnom studiju u ulici Kralja Petra 42. u Beogradu, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila je najnoviju kolekciju za sezonu jesen 2016. godine.  Kolekcija pod nazivom New Era (Nova era) realizovana je u saradnji sa brendom Perwoll.
"New Era je priča o ženi – svestranoj ženi koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih. Kolekcija je inspirisana dinamičnim, inteligentnim, ostvarenim damama koje ujedno ostaju svoje i prepoznatljive po jedinstvenom stilu. "
Sličnost sa mojim blogom je u tome što nam je inspiracija ista žena- "svestrana koja ima mnoštvo uloga i vešto balansira između njih."







Kako živimo u vremenu u kom žene imaju najveću kontrolu nad svojom sudbinom, tako bih rekla da je ovo kolekcija koja je kreirana za ženu kojoj je najvažnija individualnost.
U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke.
Boje koje dominiraju u ovoj kolekciji su bordo, kraljevsko plava, bež, zelena, teget, crna...Kolekcija je sačinjena iz tri dela: work wear, ready towear i evening wear.




Sve pohvale za savršenu organizaciju idu predivnoj Mariji Trivić. ⬆️




 Realizaciju su podržali -Perwoll, L'Oréal Professionnel, L'Oréal Makeup Designer/Paris, Evian, Tiruriru, Molovin vina i Cvetni atelje “Lartisan”.

U nastavku pogledajte kako savršeno izgleda kolekcija-


Posle ovih fotografija verujem da će vam biti zadovoljstvo da nosite haljinu sa našivenim Biljaninim potpisom na etiketi. Meni sigurno hoće.



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.