Chanel Autumn/Winter 2016-17

00:44:00




Tek sinoć sam uspela odgledati celu Chanel reviju koja je održana u pariškom Grand Palaisu i mogu vam reći da je to 16 minuta čistog užitka. Ova Chanelova revija je prava poslastica za sve ljubitelje mode.
Svaki put pomislim -" Ovo je to ...Nema dalje", a onda me svaka nova kolekcija uveri u suprotno.
Evo, ceo dan razmišljam o tome, koliko je samo truda i koliko sati rada utošeno da bi se dobilo ovo remek delo...da upravo to, svaki model je jedno malo remek delo, koje će i za deset, dvadeset godina izgledati isto impresivno i nosivo kao sada. Iz svakog modela izbija jedna Coco Chanel prepoznatljivog stila, sa prepuno perli, malom torbicom, sa već uveliko prepoznatljivim Chanel kostimom- doduše malo modifokovanim ...ali u biti to je dalje jedna bezvremenska klasika nosiva godinama i uvek aktuelna. 
 Ova kolekcija je igranje sa bogatim teksturama i tkaninama, čipkom, perlama i šeširima koji dominiraju pojedinim kreacijama... Karl Lagerfeld je spojio bezvremenost modne kuće Chanel i modernu ženu koja uvek zrači glamurom.
Ovakva vizija sledeće sezone će se sigurno svideti ne samo poklonicima Chanel mode, nego i svim ostalima kojima Chanel i nije baš neki favorit. Da li takvi uopšte postoje? 
Odabrala sam nekoliko modela koji su mi se svideli, svaka fotografija je priča za sebe, uživajte ;)


















Slike preuzete -http://www.vogue.com ; http://www.vogue.co.uk
Reviju možete odgledati ovde:




















You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.