AURA Take it off - dvofazni lasion za uklanjanje šminke

23:09:00



U moru inostranih proizvoda nepravedno zapostavljamo domaće. 
Medjutim kao i uvek u životu, kvalitet pronadje put i uspe da se pozicionira na tržištu. 
Kompanija AURA je jedna od onih koje su se izborile za konkurentsku prednost na našim prostorima a koliko vidim kreiraju je i na inostranom tržištu. Mogu vam reći sa potpunim pravom.
Kao i svi i ja sam bila skeptična apropo proizvoda koje proizvodi tamo neka naša kompanija iz Niša. 
Medjutim, kako sam u prilici da koristim neke od njihovih proizvoda moje mišljenje se drastično promenilo.
Neki od njih su postali deo moje svakodnevne beauty rutine i bez njih ne mogu da zamislim dan.
Apsolutno za sve proizvode koje sam isprobala imate moju toplu preporuku. Poseban osvrt ću napraviti na Absolute Matte Lip Cream u nekim od narednih blogova i koji su od kako sam počela da ih koristim istisnuli sve ruževe i sjajeve iz moje upotrebe i postali jedna od retkih konstanti u mom neseseru. Pored Mac ruževa koje koristim već dugo vremena Aurini Absolute Matte su po meni Must have. O njima u nekoj od narednih priča.
Sada ćemo reći par reči o jednom novom Aurinom proizvodu za skidanje šminke. To je dvofazni lasion za uklanjanje šminke sa očiju i usana.
Još od vremena kada sam imala malo godina, shvatila sam da je najveća kazna za kožu lica otići na spavanje sa neskinutom šminkom. Meni je to oduvek bilo nezamislivo i verovala sam da ne postoje takve osobe koje pre spavanja ne skinu naslage pudera sa lica. Medjutim postoje i tek kako. Koža pamti sve stvari koje joj nepravedno činite. Možda tada nećete primetiti ali s godinama će vam biti ili zahvalna što ste vodili računa o njoj ili će vam se svetiti sve ono što niste.
Dakle to smo rešili. 
Nikad ne ideš na spavanje sa šminkom na licu bez obzira na to koliko si umorna.
Ukoliko nemaš lasion ili micelarnu vodu, dovoljno je da lice pokvasiš toplom vodom i na tufer staviš neko ulje ( bebi ) i sa tim skineš šminku. To su ipak ekstremne situacije. Verujem da smo se svi susreli sa gomilom proizvoda za skidanje šminke. Koliko je neki dobar, vidim kada se ujutro probudim. 
Ukoliko nije dobar obično se to manifestuje pojavom crnog traga  od maskare ispod očiju. 
E pa drage moje, Aurin Take it Off skida baš sve. 
Očistim lice Micelarnom vodom i posebno deo oko očiju i usne skidam sa dvofaznim lasionom.
Ukoliko koristite njihov Absolute Matte lip Cream , znate koliko je postojan i da se ne skida baš lako. Bukvalno u dva poteza sa ovim sredstvom i nema ga više na usnama. Oči me ne peckaju i ne svrbe, što je veoma bitno jer mi se dešava zato što su veoma osetljive.


Šta kažu ljudi iz Aure:

"Dvofazni losion efikasno uklanja čak i najvodootporniju šminku sa očiju i usana. Blaga formulacija pogodna je za osobe sa osetljivom kožom oko očiju.Oftalmološki i dermatološki ispitano.Način upotrebe: Proizvod dobro promućkati pre upotrebe. Naneti na pamučni tupfer i i nežnim pokretima ukloniti šminku sa očiju i usana."


Pakovanje je savršeno, čvrsta plastika zapremine od 100 ml. Patent je napravljen da ukoliko ga okrenete naopačke neće iscuriti. Meni je to veoma važno jer mi se dešava da uvek istresem prekomernu količinu na tufer. Znači, dozirano je, taman toliko koliko treba za jednu upotrebu će iscureti napolje. Boja je blago rozikasta i poprilično je neutralnog mirisa iako u sebi sadrži Hamamelis i Rose water. Odličan je za osetljive oči oftamološki i dermatološki je ispitan. Bez Parabena i Mineralnih ulja. 
Cena mu je veoma pristupačna, preporučena od nekih 430 RSD.
Najbitnija stvar za mene je ta što sam sigurna da mi savršeno skine svaki delić nanetog Makeupa, ujutro mi je lice čisto bez i  jednog traga predhodno nanošene šminke. Iako je namenjen za oči i usne , ja nakon Micelarne vode ovim dvofaznim lasionom predjem preko celog lica, i tufer bude poprilično prljav. Ili mi Micelarna voda ne obavlja posao kako treba ili ovaj lasion radi presavršeno.
Sofisticiran i dobro obavešten potrošač ne donosi odluku o kupovini proizvoda samo na osnovu cene istog, nego i na bazi informacija o kvalitet koji se nudi, fleksibilnosti pristupa i oceni kvaliteta pružene usluge.
Verujte mi Kompanija AURA sve to ima.

Da li ste probali Aurin dvofazni lasion ili Micelarnu vodu i kakvi su vam utisci ?








You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.