,

Za zlatni dan - NUXE Huile Prodigieuse OR suvo ulje

23:32:00



Nuxeov najprodavaniji proizvod je suvo ulje. Čudesno suvo ulje, koje pokušavaju mnogi da iskopiraju ali im ne uspeva. Postoji u originalnoj verziji ili zlatno. U principu razlike nema, izuzev što su u ovoj drugoj verziji u koktel čiste prirode dodati listići zlatnog odsjaja.


Koristila sam originalnu verziju, a  nedavno su mi iz Nuxe poslali i ovo predivno sa zlatnim sjajem- Huile Prodigieuse OR. 

Idealno za predstojeće leto, baš zbog savršenog spoja preplanulog tena i zlatne boje. Zlatne čestice reflektuju svetlost i savršeno naglašavaju boju preplanule kože.

 Koktel od 6 biljnih ulja – lešnik, makadamija, slatki badem, kamelija, gospina trava i  borago upotpunjen je sa velikom količinom vitamina E koji smiruje, hrani i štiti kožu, pruža joj hidrataciju i jača njenu zaštitnu barijeru.


Fascinantan je podatak da se širom sveta na svakih 6 sekundi proda po jedno Nuxe suvo ulje. 

Kako se koristi suvo ulje ?

Možete ga koristiti na razne načine:

 Dodajte par kapi Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja sa zlatnim česticama na jagodice i zablistajte. Sjaj zlatnih čestica idealno naglašava i  područje iznad kapaka koje očima daje zavodljiv sjaj. Ništa lepše nego kad vam lice sija zdravim sjajem.



Probudite svoju ženstvenost dodirom tečnog zlata na dekolteu. Zlatni sjaj ulja naglasiće preplanulost kože, optički smanjiti vidljivost bora na dekolteu i bogato nahraniti vašu kožu.

Vrući letnji dani otkrivaju ramena. Dodir preplanulosti i zlatnog sjaja  na ramenima zavode i mame poglede.

Noge deluju najzavodljivije u laganim svilenim čarapama koje prikrivaju nepravilnosti i naglašavaju njihov oblik. Efekat 'svilenih čarapa' naglašen prefinjenimm zlatnim sjajem pruža glamurozno Huile Prodigieuse ulje koje bogato hrani kožu, daje ton tamnije boje i optički pokriva nepravilnosti.

Da bi vam kosa bila poput svile, stavite ulje na vrhove. Možete ga koristiti i kao masku za kosu, ulje utrljajte u kosu i vrhove i ostavite da djeluje 20-tak minuta, a potom isperite šamponom. Kosa postaje sjajna i meka poput svile. Ja kosu pakujem bar jednom mesečno sa ovim savršenim uljem i efekat je fantastičan. Kada je bogato natopim uljem, umotam je u topao peškir i držim otprilike oko sat vremena.

U toku leta vam ulje može biti konstantno na kosi, ujedno će je hraniti i štititi od soli i sunca, a istovremeno ćete imati neodoljiv miris.

Ulje sa zlatnim sjajem možete koristiti i u toku zimskih dana i večeri...nije ono rezervisano samo za leto.

Dodajte malo glamura u neki večernji izlazak.


Pakovanje je prefinjeno, staklena bočica sa zlatnim čepom, pomisliš da je parfem. Miris je specifičan, meni je trebalo vremena da se priviknem na njega...Miriše na cvet ruže i ljiljana, kroz koji se povremeno oseti senzualna baza cveta pomorandze, vanile i jantara... Upečatljivo i veoma prepoznatljivo, čak i za nekog ko ne preferira cvetne note. Ujedno asocira na sreću i leto...Ženstven je..

Ova zlatna Huile Prodigeuse OR varijanta suvog ulja namenjena je boginji u svakoj od nas...

Da li ste koristile NUXE suvo ulje i kakvi su vam utisci?





You Might Also Like

1 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.