,

So dolly... So sweet... by AURA

13:19:00

Nakupilo mi se materijala sa predhodnih dešavanja a ja nikako da sednem i napišem post.

Rešila sam da krenem redom.
Verovatno znate da je AURA izbacila novu limitiranu kolekciju pod nazivom "So Dolly So Sweet".


Ovi proizvodi su već nekoliko dana u prodaji. Kako je to limitirana kolekcija, ograničen je broj proizvoda, pa se može desiti da ostanete bez svog primerka ukoliko ga ne nabavite na vreme.
Aura je organizovala fantastičnu promociju u Beogradu u ambijentu koji se u potpunosti uklopio sa novom kolekcijom. 


Bilo je to jedno prijatno i lepo druženje uz degustaciju sladoleda i poslastica. Sve je bilo tako roze, girlish, sweet, letnje, osvežavajuće.
U novoj kolekciji su dva karmina, dva laka za nokte, dva para trepavica, jedan highlighter, i sve to spakovano u predivan crni neseser. A tu je još i majica sa natpisom kolekcije.
Pečat ovoj kolekciji pored nespornog kvaliteta i dve izabrane letnje boje daju i jagodice koje su ugravirane u rumenilo. Vidi se da se dizajnerski tim izuzetno trudi, prati svetske trendove i vodi računa o svakom detalju. 

Sada da predjemo na proizvode.
Prvi proizvod koji me je oduševio i koji mislim da će biti  Must have ovog leta je highlighter u obliku gela. Savršenstvo upakovano u 25 ml, gel visokog sjaja koji možete nanositi i na lice i na telo.
Jako lako se razmazuje a za sobom ostavlja šljašteći sjaj. Mogu ga samo zamisliti na preplanuloj koži.



Druge tri stvari su: lak, karmin i rumenilo iz istoimene kolekcije Sugarbabe. Boja fantastična, roza sa puderastom primesom, skroz svedena, idealna za dan. Daće vašem izgledu dozu ženstvenosti i nežnosti ali će u isto vreme osvežiti vaš look. Rumenilo je idealno za početnike, ništa prenapadno, samo tek toliko da znate da postoji. Odlične nijanse, uklopive uz svaki outfit, a bogami i uz sve uzraste. Dakle mogu ih nositi od tinejdzerki pa do žena u veoma poznim godinama. Broj ruža je 715 Sugarbabe, rumenilo 227 Sugarbabe, a lak 439 Sugarbabe.


Sada prelazimo na nešto atraktivniju i jaču nijansu.
Opet tri stvari pod istim nazivom Miss patisserie, lak, ruž i rumenilo.
Kada sam videla ovu koralnu nijansu, prvi utisak mi je bio- "ovo je previše jako za mene".
Medjutim boja nije ona od vrištećih koralnih sa neonskom primesom. Kada je nanesete na nokte, obraze i usne, ona je ta prava letnja koralna boja. Neodoljiva. Čak primećujem da je mnogo češće koristim nego Sugarbabe. Nekako mi je dominantnija i više mi se uklapa uz neke komade garderobe koje trenutno nosim.Ruževi i jedan i drugi su Final Matte. Odlična su pigmentirani, postojani i daju dobar Matte finish, kao i svi Aurini Matte ruževi. Usne moraju da vam budu dobro hidratizovane pre nanošenja ove vrste ruža. Ako bi po ičemu izdvojila Auru, onda bi to bilo po izuzetnom kvalitetu ruževa koje prave. Tu retko koji strani brend može da im parira i to potpisujem. Broj ruža je 714 Miss Patisserie, rumenilo 226 Miss Patisserie, lak za nokte 438 Miss Patisserie.


Sledeće novo u kolekciji su trepavice -13 Oh so pretty i 14 Look at me.
Fenomenalne Aurine trepavice, koje su se već odavno izdvojile na tržištu po kvalitetu. Ovaj put su samo malo više lutkaste ( Dolly ), prateći trend nove kolekcije.
U broju 13 malo svedenije, u broju 14 malo egscentričnije. U svakom slučaju izradjene su od prirodne dlake i kvalitet je vrhunski.


Sve ovo i još mnogo toga možete da spakujete u Aurin novi neseser- crni, lakovan sa neodoljivim priveskom za zatvaranje u obliku karmina. Meni je ovo tako originalno, kao uostalom i cela ova kolekcija. Tu se vidi, kao što sam već u predhodnom delu teksta rekla , da dizajnerski tim vodi računa o svakom detalju. 
Neseser možete nabaviti u manjoj i većoj varijanti. Ja sam dobila veći i mogu vam reći da je odličan, u njega možete da stavite sve one četkice za šminkanje koje nisu mogle da vam stanu u ostale nesesere.
Odličan je i kao poklon. 


Sve u svemu, izuzetna promocija još izuzetnije kolekcije.
Ja sa velikim zadovoljstvom koristim sve proizvode. 
Da li ste probali neki od novih proizvoda iz AURINE kolekcije So dolly So sweet ?


You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.