,

Aura absolute matte 💄💄💄- Aurini tečni ruževi

01:46:00



Pitam se da li postoje žene na ovim prostorima koje još nisu čule za Aurine tečne ruževe. Ako ih ima verujem da su u manjini. Evo, i za tu manjinu da napišem jedan post i da ih uverim o kakvom se savršenom proizvodu radi.
Radi se o tečnim ruževima koji imaju mat završnicu, pakovani su u plastičnu ambalažu sa aplikatorom.
Pakovanje je jednostavno i praktično ali su zato boje nešto što ih izdvaja iz mase sličnih proizvoda. 
Kada ih nanesete na usne , ne suše se brzinski, imate taman dovoljno vremena da ih nanesete onako kako želite. Predlažem da predhodno nanesete olovku za usne u nekoj sličnoj nijansi. Ako ste  navikli da nakon nanošenja ruž razmažete stiskanjem usana jednu o drugu, u ovom slučaju to izbegavajte jer vam to nije potrebno. Aplikacija je veoma jednostavna a pigmentacija je jako dobra i svakako je možete nadogradjivati. Od slabije do totalne pokrivenosti- u zavisnosti koliko slojeva ruža stavite preko usana.  Možete mešati nijanse i praviti neke svoje, iako to uopšte nije potrebno jer se Aura potrudila da napravi veoma veliki izbor nijansi. 
Trajnost je ono što me je oduševilo kod ovih tečnih ruževa. Može vam trajati i po osam sati. Mrzim kada mi ruž ostaje na zubima, čaši, kada se razliva oko usana. Kod Aurinih tečnih ruževa toga nema. Šansa da vam spadne sa usana i to ne u potpunosti jedino postoji ukoliko jedete nešto masno ili stružete zubima usne. To apsolutno nijedan ruž ne može da preživi. 
Trajnost je fenomenalna i to je jedan od razloga što sam mnogo skuplje ruževe zamenila upravo ovim Aurinim. Za cenu o nekih 5€ koliko koštaju dobijate kvalitet mnogo veće vrednosti. Mislim da je to slučaj sa skoro svim Aurinim proizvodima. 
Kod njih može da mi se svidi ili ne neka nijansa, ali kad je kvalitet proizvoda u pitanju tu nema pogovora. 



Ove tečne ruževe, teže ćete skinuti micelarnom vodom, lakše se skidaju maramicama za skidanje šminke. Kada se troše na usnama, polako nestaju ravnomerno i ne skupljaju se naslage u uglovima usana, što je čest slučaj sa ruževima mat strukture. Nemate osećaj lepljivosti  i težine na usnama.
Bočica vam može veoma dugo trajati s obzirom da je potrebno samo jednom, eventualno dva puta ga naneti u toku dana. Preporuka je da trebate probati ove ruževe i veoma brzo će postati proizvod bez kog nećete moći.


 Ja sam za vas izabrala par nijansi koje svakodnevno koristim i koji mi se savršeno uklapaju uz svakodnevni outfit i raspoloženje. Što se raspoloženja tiče, postoje dani kada na primer samo crvena nijansa ruža može da ih popravi. 


Vi svakako morate imati bar jednu od nijansi u svojoj kolekciji. Bar crveni, da sluti na radost. 

Da li koristite Aura absolute matte ruževe, kako vam se čine i koja nijansa vam je favorit ?


You Might Also Like

6 comments

  1. Odlican post!!!

    Pigledajte i prijavite se na nas blog teenworld011.blogspot.rs <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post!!!

    Pigledajte i prijavite se na nas blog teenworld011.blogspot.rs <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlican post!!!

    Pigledajte i prijavite se na nas blog teenworld011.blogspot.rs <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam ih i volim, iako moram da priznam da su GR bolji.
    Imam 604, 612, 613, 615, 625 i 626 :) 612 mi je najdraži :)
    Šminke nikad dosta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Milice, moram da vam kažem da sam ja čak i Mac karmine stavila u drugi plan odkad koristim Aurine, meni su stvarno favorit . 624 i 602 koristim svakodnevno i uklapaju mi se uz sve kombinacije, ma sve nijanse mi se dopadaju :) Probajte ove koje vam preporučujem, svideće vam se sigurno :) Hvala što me čitate 😊

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.