,

Aura All year bronze -Noviteti iz AURE

15:07:00


Sećate se kako smo se nekada davno do iznemoglosti pržili po plažama Jadrana? Divili smo se preplanulom tenu Italijana tokom čitave godine. Pokušavali smo da što duže zadržimo bronzani ten, simbol  egzotičnih putovanja i letnjih avantura. Kasnije smo verovatno svi ukapirali da je tajna u čudesnim kremama koje koži pored preplanulosti darivaju i hidriranost, zategnutost, svežinu...Zaključak je da nekad oni preplanuli Italijani ten ne duguju izležavanju na plažama Sardinije i slalomu po stazama Kortine nego čarobnim kutijicama koje su sada dostupne svima. To vam je ta preplanulost po meri.
AURA- je za nas pripremila nove nijanse u već čuvenim All year Bronze bronzerima za lice i telo.
Oni nekako uvek u pravo vreme pošalju  proizvod koji mi je potreban. Na kraju leta kada intenzivna boja bledi posegnem za nečim ne bi li ostavila još malo sunca na koži. Obično to bude tonirana krema. Bronzere sam uvek izbegavala ( do nedavno ) jer sam imala osećaj da se ne nanose ravnomerno. Nekako mi lice izgleda flekavo.
 A onda se tu pojavi AURA sa svojim savršenim novim All year Bronzerima. Uf..kakvi noviteti..kakve nijanse..


910 Sandy Beach i 911 Safari Trip


910- Sandy Beach je ljubav na prvi pogled. Sastoji se od tri nijanse se od jedne svetlije, jedne tamne, i jedne srednje nijanse. Sa kombinovanjem ove tri boje dobijete efekat prirodne preplanulosti. Sadrži u sebi blagi šimer. Pod prstima imate osećaj fine svilenkaste strukture, kada četkom predjete ne trusi se uopšte. Ovo je nijansa koja u potpunosti odgovara mom tenu. Nekako mu da toplinu i prirodnost. Malo me podseća na Bronze Bay (908) koji sam vrlo intenzivno koristila, s tim što ima još jednu dodatnu nijansu i malo manje sedefa. 
Ne znam kako vama, ali meni bronzeri koji u sebi sadrže dve do tri nijanse mnogo više odgovaraju od onih sa jednom. 
Uz ove najnovije generacije bronzera možemo brzo izgledati preplanulo. Pravilo koje moramo poštovati je : manje je više. Moramo biti obazrivi koliku količinu bronzera nanosimo na lice i telo. Važno je imati odgovarajuću četku za bronzer- ona treba da bude meka, veća i gusta. Aura na sve misli, pa tako ja za bronzer imam odgovarajuću četku. 




Korišćenjem ovih Aurinih bronzera koža vam poprima prirodni sjaj i svežinu.
Najbitnije je da ne izgledate kao da ste izašle iz solarijuma, prepečeno i prljavo. Takav utisak steknem kad vidim devojke koje danima odlaze u solarijum. Zašto sebe izlagati štetnim uticajem UV zraka, kada korišćenjem bronzera imate mogućnost da dobijete jednu zdravu bronzanu boju koja će vam pružiti dodatno samopouzdanje i koja će još više istaći vašu privlačnost. 
Aurini Bronzeri su pakovani u elegantne crne kutijice ( veličine dlana ), sadržine od 18g. i cena im je oko 900 RSD. U principu su nepotrošivi. Znam jer odavno koristim prošle nijanse. 


Ova nova nijansa 911 Safari trip inspirisana je safarijem i Afrikom.

Još uvek nisam počela da je koristim. Žao mi da pokvarim tako lepu sliku. Verujem da je odličan, isto kao i 910 Sandy Beach koji je postao konstanta u mom svakodnevnom Make up ritualu. 
Čim isprobam, pišem utiske. 

Koji  od ova dva Aurina bronzera je vaš favorit ? Da li koristite bronzere?

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.