Weleda za muškarce

14:18:00



 O Weledi sam vam već pisala u par navrata. A o načinu kako nastaju ove čarobne kremice možete pročitati ovde -http://motherwomanqueen.blogspot.rs/2016/06/weleda-kozmetika-koja-stvara.html...
Ovaj post je posvećen muškom delu mojih čitalaca, zato što mislim da i oni imaju pravo na ono najbolje iz prirode. I muška koža stari, ukoliko toga niste svesni. I ona treba da se neguje. 
Prirodno starenje je neizbežan proces i povezan je s unutrašnjim biološkim satom. Za brže starenje svakako je odgovoran spoljašnji uticaj- zagadjenje i ultraljubičasto zračenje.Treba istaći da je tu i preterano korišćenje alkohola i štetnost duvanskog dima.
Ali za sve postoji lek. Ako ne može da izleči skroz, onda bar da uspori i da oporavi. 
U ovim slučajevima starenje se može znatno usporiti odabirom kvalitetne kozmetike zasnovane na prirodnim supstancama.
Upravo čestim tretiranjem kože Weledinim proizvodima ulažete u budućnost i krećete na put oporavka i osveženja. 
Iako je koža muškarca deblja i grublja , ne znači da takva kakva je, neće uživati u blagodetima Weledinih proizvoda. Zahvaljujući prirodnom sastavu, korišćenjem smanjujete stres, održavate ravnotežu kože, poboljšavate sveopšti izgled kože a opuštena koža se vraća na normalu. Da, i pruža vam osećaj vlažnosti tokom celog dana.
Weleda hidrantna krema- napravljena od ulja susama i jojobe i pčelinjeg voska. Štiti kožu od spoljnjih uticaja.Formula je izvedena iz korena belog sleza koji potpomaže da se očuva vlažnost i elastičnost i smanjuje osećaj napetosti. A miris..specifičan, zanosno osvežavajuć, muški...
Weleda balzam- koristi se posle brijanja.Smiruje kožu. Možete ga koristiti i nakon suvog i nakom vlažnog brijanja. U sebi sadrži gel aloe vere. On inače hladi i hidratizuje kožu. Pored gela aloje tu je još i ulje jojobe koje štiti kožu lica od isušivanaj i čini je mekšom.

Da bih vam objasnila štetnost uticaja hemije u proizvodima za negu, reći ću vam da samo dva sastojka koji ulaze u sastav npr pene za brijanje -Natrijev laureth sulfat i natrijev lauril sulfat, dokazano uzrokuju detmatitis , iritaciju očiju, čireve u ustima...Paraben ili ti konzervansi za koje ste verujem svi čuli se koriste u svemu, od dezodoransa pa do hidrantnih krema, dokazano utiču na nivo testosterona i smanjuju plodnost kod muškarca, povezani su sa astmom, kancerom i dr....Tako možete zaključiti zašto je vredno da iz svog kupatila izbacite gomilu hemikalija i okrenete se nečemu što ne utiče negativno na vaš organizam.


I ne mislim da ćete odabirom prirodne kozmetike smanjiti dejstvo proizvoda na kožu. I nemojte misliti da sintetički  proizvodi imaju bolje dejstvo od ovih prirodnih. 

Dakle moja preporuka je svakako prelazak na prirodno.Weleda je osnovana još davne 1921. godine. I sigurno je da to od kad postoje rade nešto dobro. Sve je prirodno, bez toksina i petrohemijskih dodataka. 

Samo jedan korak vam je dovoljan da iz jednog običnog bledog dana, zakoračite u drugu, lepšu zdraviju i mirisniju realnost. To je korak u Weleda kozmetiku. Odaberite prirodu i nećete se pokajati, muškarci. 


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.