La Roche-Posay EFFACLAR DUO+UNIFIANT -NASTAVAK PRIČE

00:47:00





Evo nas u nastavku priče o moćnom preparatu koji se zove Effaclar duo (+) UNIFIANT  od La Roche -Posaya. Verovatno ste svesni koliko je neprijatno kada imate problem ove vrste, koji je veoma očigledan i vidljiv. 
Ja nikada nisam imala problem sa aknama, izuzev individualnih slučajevima kada su oni kritični dani, ali to bi se rešilo veoma brzo. Ali erupcija bubuljica kakvu je moj stariji sin imao me je poprilično plašila. Bilo mi je čudno, jer ima predivnu tamnu i baršunastu kožu (na mene ;)) i mislila sam da nikad neće imati problem sa aknama. Prepisujem to hormonima, stresu, previše neke veštačke hrane... Ipak je pubertet. Mladji sin nema još uvek tako izražen problem, malo više crnih tačkica ( koje su već uspešno eliminisane Effaclarovim gelom) i pokoja akna sa kojom se uspešno borimo upravo ovim proizvodom.
Medjutim problem nije samo ograničen na period puberteta. Znam neke koji su imali skoro pa savršeno lice, a onda u nekim kasnim dvadesetim se usled hormonskog disbalansa jedno jutro probudili kao pubertetlije. Neki od tih su pribegli odmah lekovima da bi najbrže rešili ovaj problem. Mislim da to nije nimalo naivna priča i da treba dobro razmisliti pre nego se odlučite na ovako agresivan korak. Možda pre toga isprobati sve mogućnosti i ne izlagati se još jednom dodatnom problemu.
Mi smo menjali preparate, prestajali da koristimo bilo šta, naručivali neke specijalne kreme iz inostranstva po preporuci dermatologa, odlazili kod kozmetičara na tretmane i poboljšanje je uvek bilo samo trenutno. Već sam počela da sumnjam u efikasnost svega, onda se pojavio La Roche-Posay sa proizvodima  iz Effaclar linije i nakon samo par dana korišćenja razbio sav moj skepticizam. Ujedno, otkrili smo na koji način Effaclar  kolekcija ublažava i potpuno reševa ovaj problem, i kako je pomogla u slučajevima mnogo gorim od našeg.



Moram vam reći da je muškarcima mnogo teže da izadju na ulicu kada imaju problem sa aknama. Devojke stave korektor, tečni puder, puder u prahu i zamaskiraju problem. Zamislite muškarca koji stavlja puder? Ne ide, pogotovo ovde na Balkanu.
 E sad, Effaclar duo (+) Unifiant je jedna vrsta tonirane kreme, tečnog pudera, kako god hoćete, ali je muškarci ne doživljavaju kao šminku već kao korektivnu kremu koja ih u isto vreme maskira- prekriva nepravilnosti i bubuljice i u isto vreme leči i rešava problem. I stvarno je tako. 



Effaclar duo (+) Unifiant je korektivna i ujednačavajuća nega koja prekriva akne, mitesere i pore i sprečava nastanak istih , prekriva i smedje i crvene fleke na koži. Formula sadrži Procerad™  koji aktivno deluje protiv nepravilnosti, to je patentiran ceramid koji štiti od pojave smedjih i crvenih fleka. Efikasnost je vidljiva već nakon 24 sata, nepravilnosti su manje vidljive, nakon 8 dana znatno manje a nakon 4 nedelje pore odčepljene, tekstura kože poboljšana i sjaj kože pod nadzorom.

SASTOJCI: AQUA / WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISOCETYL STEARATE, NIACINAMIDE, I SOPROPYL LAUROYL SARCOSI NATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, T-BUTYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, OLEIC ACID, SALICYLIC ACID, SILICA SILYLATE, POLOXAMER 338, NYLON – 1 2, POLYSORBATE 80, ZINC PCA, LINOLEIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ISOHEXADECANE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PIROCTONE OLAMINE, MYRISTYL MYRISTATE, ACRY LAMIDE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, PARFUM / FRAGRANCE, SORBITAN OLEATE,DISODIUM EDTA, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BHT, GLYCERYL STEARATE SE, [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES
Tektura- je nekako prozračna i nemate osećaj težine na licu, dobro je pigmentovana, nije mnogo gusta, dobro se blenda. Možete naneti više slojeva. Ne suši se odmah pa je možete lepo utrljati u lice. Za nekoliko minuta se upija. Postoje dve nijanse, light i medium. Light-svetlo neutralna nijansa, Medium - srednje tamna nijansa.Na licu ostavlja svež sjaj. Postojan je duži vremenski period na licu, bez oksidiranja. Pored efekta pokrivanja, pruža i dodatnu hidrataciju koži tako da nije potrebno da koristite dodatne kreme. 


Dobar je kao podloga za makeup. Nemojte ga koristiti na području oko očiju. 
Pakovanje je od 40 ml, što je sasvim dovoljno za duži period korišćenja. 
Cena je okvirno oko 1900 RSD. Imate ga u svim bolje opremljenim apotekama i Lilly parfimerijama.
 Za sva dodatna pitanja, odgovore možete pronaći na posebnoj platformi namenjenoj baš ovom problemu- http://www.laroche-posay.rs/Free-From-Spots 
Da li imate problem sa aknama? Kako rešavate taj problem? Da li ste probali nešto iz Effaclar linije proizvoda i kakvi su vam utisci?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.