Ultrazvučno čišćenje lica i Kriolift tretmani iz mog ugla

07:00:00



Ostalo nam je je još dve nedelje do Nove godine. Nemojte da vam se radost praznika pretvori u noćnu moru zato što niste zadovoljni izgledom svog lica. Postoje tretmani lica koji će učiniti da zablistate u novogodišnjoj noći. Posle ovih tretmana, lice koje gledate u ogledalu neće delovati umorno, koža neće biti više gruba i sivkasta a bore će nestati kao rukom odnešene. Ne samo što ćete izgledati sveže nego ćete izgledati i mladje. Nije reč o magiji nego o stvarnim tretmanima. 
Prvi o kome pričamo je ultrazvučno čišćenje lica.
Proširene pore, mitiseri, iritacije kože, perutanje, ...sve ovo ume da naruši lepotu našeg lica, te bi temeljno i detaljno čišćenje trebalo da predstavlja deo redovne nege kože. Ipak, osim osnovne nege koju primenjujemo kod kuće, u kompletnom čišćenju pomoći će nam savremeni tretman Ultrasonik špatulom koji će dubinski ukloniti mitisere, kao i mrtve ćelije sa površine, ujedno pružajući koži vlažnost, sjaj i mladolikost. Aparat koji svojim ultrazvučnim vibracijama izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja i crvenila. U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Osim pilinga, ovaj fenomenalni tretman utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena. Ovakvim čišćenjem izbegavaju se sve metode agresivnog čišćenja lica i pojava neprijatnog crvenila. Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj. Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljno očišćena, osvežena, blistava i hidrirana.
ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA dubinski uklanja masnoću i bakterije iz pora i poboljšava cirkulaciju krvi i limfe. Uklanja mrtve stanice – piling kože, uklanja otečene i tamne podočnjake oko očiju. Bezbolan je i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica.



Šta je Kriolift ?

Krioterapija je terapija rashlađivanjem. Direktnim delovanjem na kožu sondom od optimalnih -18 stepeni Celzijusa ( individualno se bira temperatura), izaziva se vazokonstrukcija (skupljanje krvnih sudova) bez stvaranja neprijatnog osećaja, nakon čega dolazi do širenja krvnih sudova koji podstiču prokrvljenost i bolji dotok kiseonika do ćelija i regeneraciju. Na kožu se maže gel koji sadrži čak 55 aktivnih komponenti (vitamine A, B, C, E, K, zatim minerale, aminokiseline i oligoelemente). Tretman kriolift osvežava umornu i tonizira opuštenu kožu, poboljšava konture lica, redukuje kesice ispod očiju, tonizira opuštene kapke.
Kriolift tretman podstiče remodulaciju postojećih vezivnih vlakana. Metoda se zasniva na faznom zagrevanju i hlađenju tkiva i istovremenom neinvazivnom ubacivanju preparata u duboke slojeve kože. Efekti kriolift tretmana su: zatezanje kože, ublažavanje i uklanjanje bora, bolja prokrvljenost posebno regije podočnjaka čime se oni ublažavaju već nakon prvog tretmana, normalizacija lučenja sebuma,pa se povoljno utiče na masnu i problematičnu kožu.

Kakav je utisak na mene ostavio i jedan i drugi tretman? 

Nakon što mi je lice blago zagrejeano i otvorene su mi  pore na način daleko prijatniji od klasičnog parenja koje koriste na drugim mestima, pristupa se čišćenju. Korišćenjem specijalne ultrazvučne špatule uklanjaju se mrtve ćelije i mitiseri. 




Postupak je potpuno bezbolan i veoma prijatan. Osetite blago peckanje ( prijatno), mene to asocira na brijanje sa aparatom...čak i po zvuku. Fascinantna stvar je da posle tretmana komotno možete da odete medju ljude. Nikakvo crvenilo, iritacija ili natečenost koju prati klasičan tretman ručnog cedjenja pod parolom-"Nisi za napolje nedelju dana."
Tokom tretmana vrši se blagi piling. Imala sam osećaj da m je lice kao kada se umiješ hladnom izvorskom vodom- osećaj svežine, čistoće i blistavost tena. Koža je baršunasta, glatka. 
Dakle, najbitnije je čisto lice. To je ujedno neophodan preduslov za sve ostale tretmane.
Zdrava, negovana koža, bez zapušenih pora, mitisera i bubuljica, lepa je već sama po sebi. Najbolje vreme za početak redovnih tretmana čišćenja lica su tinejdzerske godine. Šaljite svog tinejdzera redovno kod kozmetičara. Dzaba sve kreme i kremice koje se stavljaju na prljavo lice..

Kakav mi je utisak kriolift tretmana.
Kao da se umivate ledenim kockicama. Posle procedure imate prijatan osećaj, a odmah je vidljiv efekat liftinga, blago rumenilo kože, ten postaje ujednačen, svilenkast i elastičan na dodir. Manje bore nestaju, a pore se skupljaju.


Potrebno je uraditi seriju od 3 do 6 tretmana, jednom nedeljno. 

E sad gde ove tretmane možete uraditi?

U Indjijskom estetskom centru "DERMA LIFE" , koji inače prednjači u ponudi novih i efikasnih tretmana. Što se tiče ultrazvučnog čišćenja lica oni jedini imaju aparat sa spatulom u okolini .( u okolinu ne spada Novi Sad i Beograd)




Cena ultrazvučnog čišćenja je 2000 RSD...U narednih sedam dana, do 24.12. u saradnji sa "DERMA LIFE", smo napravili specijalnu ponudu da za cenu jednog tretmana dobijete dva tretmana. Znači za cenu ultrazvučnog čišćenja dobićete gratis kriolift tretman. 
To je izuzetna novogodišnja ponuda. Dovoljno je samo da nazovete salon 062/501-900 i da kažete da ste pročitale ovaj post.
 Adresa centra je -Estetski centar DERMA LIFE ul. DUšana Jerkovića 7 Indjija

Da li ste radili nekad ultrazvučno čišćenje lica ili kriolift i kakvi su vam utisci? 

Ukoliko niste prepustite se čarobnim rukama moje drage Milice i njenom stručnom timu Estetskog centra "Derma life" :)



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.