,

HIJALURONSKA KISELINA 💧💧Bio Hyaluron💧💧

08:22:00





Hijaluronska kiselina (HA) je čudotvorni sastojak koji je osvojio kozmetičku industriju. Nema brenda koji nema bar jednu kremu sa ovim sastojkom. Na našem tržištu se pojavila hijaluronska kiselina u tečnom stanju koja je izazvala čitavu jednu senzaciju jer se koristi kao kozmetičko sredstvo koje se pije, i aplikuje direktno na kožu.
Kako hijaluronska kiselina nije delotvorna samo za kožu i kako ima još nekih pozitivnih delovanja odlučila sam da vam napišem sve što biste trebali znati o njoj pre nego se odlučite da je uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu. 
Pitanje je može  li se na  lepotu delovati iznutra a ne samo spolja? I pitanje je na šta sve u organizmu utiče unos hijaluronske kiseline ? 
Jedan od ni malo lepih znakova starenja jeste smanjenje savitljivosti. Hijaluronska kiselina je zvanično medicinski  odobrena za lečenje artritisa kolena. Osim amortizacije zglobova, popunjavanja bora, hijaluronska kiselina pomaže i da se duže živi.
Ona je jedan od efikasnih načina neoperativnog ant-aging tretiranja kože.
Garantovano je poboljšanje stanja kose, kože, noktiju za sigurno nekih 30-40%. Kako hijaluron utiče na zdravlje vezivnog tkiva, hrskavice i zglobova samom upotrebom ovog preparata povećava se jačina vezivnih tkiva, hrskavice i zglobova...Koža postaje elastičnija, sjajnija, hidrantnija.Utiče na poboljšanje kardiovaskularnog sistema tako što vlaži i podmazuje srčane zaliske. Utiče i na stanje očiju...
A šta je u stvari hijaluronska kiselina?
Hijaluronska kiselina je otkrivena pre 60 godina u očnoj jabučici. Ona je sastavni deo većine organa, najviše je zastupljena u koži i vezivnom tkivu, hrskavici i zglobovima. Njena najveća zasluga je u tome što za sebe vezuje vodu ( do 1000 puta više od svoje težine ) pa ima ključnu ulogu u hidrataciji i elastičnosti kože. 



U mladosti hijalurnske kiseline u organizmu ima dovoljno, ali s godinama njen nivo opada i to drastično. Koža gubi elastičnost, pojavljuju se bore, kosa opada, nokti se lome, sluzokoža vam je suva, zglobovi zaribali... Način života još više doprinosi tome..stres, pušenje, loša ishrana..
Vremenom sposobnost organizma da proizvodi hijaluron se smanjuje ( po nekim podacima gubi se oko 2%godišnje), što ima vidljive posledice na celokupni organizam i njegovo stanje. Da bi koža održala tonus i elastičnost potrebno je povećati unos HA.
Rezultati nisu samo vidljivi za lepotu već i za sveopšte poboljšanje. 
Zašto sam se ja odlučila da koristim BIO HYALURON ?
Prvenstveno zato što imam problem sa kičmom i kukovima. To je početak neke vrste okoštavanja i to mi je primarni razlog. Drugi razlog je što još uvek nisam sklona radikalnim operativnim kozmetičkim zahvatima. 
Iskreno mislim da ništa ne može zameniti proceduru kao što je hijaluronsko popunjavanje filerima ali mislim da korišćenjem ovog preparata možete taj momenat odlagati i to vrlo uspešno. 
Oni koji su se već susretali sa tretmanima mezoterapije mogu ovim preparatom produžiti efekat terapije. 
Poboljšanje pri korišćenju ovog suplementa je od 20-80%, sve u zavisnosti od godina, načina života i stanja organizma, pa i od svakodnevnim izlaganjima spolašnjim štetnim faktorima, stresu, pušenju.. Meni lično, rezultati su veoma vidljivi. Koža mi je sjajnija, mnogo čvršća, hidrantnija, bore su manje uočljive, kosa mi ne opada i sjajna je, a nokti su prestali da mi se listaju. Ranije sam osećala bol u donjem delu kičme i predelu kukova, pogotovo ako ne vežbam nekoliko dana...sada to nije slučaj.



Pisaću vam još u nekom od sledećih postova za efekte koji su nastali kao posledica pijenja i apliciranja ovih kapi zdravlja i lepote. Mislim da je neophodno da potrošim bar jednu bočicu. 
U medjuvremenu bih volela da i neki od vas krenu da koriste ovaj preparat i da mi kažu da li ima nekih rezultata. 
Moram da napomenem da ovaj preparat nije samo rezervisan za žene, idealan je i za muškarce, a pokazao se kao savršena dopuna osobama koje se intenzivno bave sportom. Uglavnom bi bilo poželjno da počnete da ga koristite čim zagazite u tridesetu.


Evo šta nam o Hijaluronskoj kiselini kažu stručnjaci koji su zaslužni što se ona nalazi na našem tržištu:

➡Prirodna supstanca koja se u telu proizvodi sa ciljem hidratacije tkiva
➡Glavni faktor koji određuje podmazivanje i zaštitu zglobova
➡Akumulira i vezuje količinu vode 1000 puta veću od svoje težine
➡Pruža dubinsku hidrataciju i daje mladalački izgled kože

Nedostatak hijaluronske kiseline rezultira:
✅povećano trenje zglobova,hrskavice i mišića
✅Koža postaje tanka,gubi volumen,elastičnost,dehidrira pa se stvaraju preispozicije za nastanak bora

Hijaluronska kiselina pozitivno utiče na:

✅Mišićno skeletni sistem
✅Kožu
✅Oči

Jedinstveni preparat na bazi hijaluronske kiseline💧💧Bio Hyaluron💧💧kapi lepote i zdravlja.

Bio Hyaluron deluje tako što sprečava starenje iznutra nedopuštajući popuštanje hijaluronske kiseline i kolagena u organizmu.Obnavljanjem nivoa hijaluronske kiseline u telu uz pomoć Bio Hyalurona pomažete koži da zadrži vlagu ostavljajući kožu mekanom i hidriranom.

Bio Hyaluron nadonađuje hijaluronsku kiselinu na prirodan i zdrav način.
Bio Hyaluron je grčki proizvod na bazi hijaluronske kiseline čijom kontinuiranom upotrebom dolazite do:

➡zdravih i hidraranih zglobova
➡zdrave i hdirane kože,kose i noktiju
➡hidriranih i zdravijih očiju
➡stavarate anti aging efekat na koži lica i tela

Preporučena upotreba:

1-3 puta dnevno razblažiti 7kapi (-1ml) u pola čaše vode ili soka,dobro promešati i popiti pre jela. Na vlažnu kožu lica i vrata, naneti 1- 2 kapi i lagano utrljati.

➡Proizvod je dermatološki ispitan

Pronađite u bolje snabdevenim apotekama ili naručite:

💝www.biohyaluron.com💝

Cena je okvirno oko 3500 RSD.

*PR uzorak

Da li ste probali da koristite hijalorunsku kiselinu i kakvi su vam utisci ?

IZVUKLI SMO DOBITNICU NAGRADNE IGRE ZA BIOHYALURON KAPI- od 17.03.2017.


ČESTITAM

Molim Jelenu da mi u poruci ostavi adresu kako bih joj mogla poslati poklon.
Svima ostalima se zahvaljujem na učestvovanju, igramo se i dalje..uskoro očekujte novu nagradnu igru.
HVALA 





You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.