,

URBAN DECAY OPSESIJA -top 10 najpoželjnijih proizvoda

14:42:00




Zaboravite na svu šminku koju ste do sada koristile i obratite pažnju na URBAN DECAY koji već za nedelju dana stiže u SEPHORU u Srbiji. Sada kada su konačno tu, nema više poručivanja preko interneta, čekanja danima na paket i strepnje da li će vam stići neoštećen. Da bi najraskošnije iskoristili sve moći koje nam ova šminka nudi proći ćemo zajedno kroz deset najpopularnijih proizvoda ovog brenda. Urban Decay nisu samo NAKED palete. Ima tu mnogo proizvoda koji su već dugo vremena privilegija profesionalnih šminkera, a sada su dostupne svima nama. 
O kojim proizvodima je reč? 

1. PALETA NAKED SMOKY
Najsavršenija paleta senki za smoky eye. Mix pravih zagasitih nijansi senki idealnih za bilo koji smoky eye. U paleti dobijate savršenu dvostranu četkicu.



2. SPREJ ZA ZAVRŠNI IZGLED I FIKSIRANJE ŠMINKE ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY

Stop topljenju šminke. Ova revolucionarna testirana formula spreja održava izgled vaše šminke kao da ste je tek naneli i nakon 16 časova.


3.MASKARA PERVERSION

Perversion klizi i čini vas seksipilnim u jednom potezu. Naša ultra kremasta, izdužujuća i volumizirajuća formula prekriva svaku trepavicu s trostruko crnim pigmentima i duboko hranljivom formulom – za veće, crnje i opakije trepavice.



4. PRAJMER ZA SENKE EYESHADOW PRIMER POTION

Bez nakupljanja u naborima. Življe boje. Lakše nanošenje. Nije ni čudo da se makeup junkie i vizažisti podjednako oslanjaju na prajmer za senke Eyeshadow Primer Potion za neuništive senke koje traju ceo dan.



5.KARMIN VICE LIPSTICK

Udovoljite svom poroku za karminima svaki put kada ovu superkremastu formulu nanesete na svoje usne. Naš sistem Pigment Infusion System™ sa šest završnih efekata i zapanjujućim rasponom nijansi daje odlične rezultate.



6.TEČNI PUDER NAKED SKIN WEIGHTLESS ULTRA DEFINITION LIQUID MAKEUP

Kada ste spremni za prekrivanje bez kompromisa, spremni ste za Naked. Naked Skin Liquid Makeup pruža osećaj gole kože, a istovremeno preobražava vaš ten. Koža izgleda prirodno, osvetljeno i sjajno, kao prekrasna koža s kojom ste se rodili.


7.OLOVKA ZA OČI 24/7 GLIDE-ON EYE

Zasitite svoju požudu za bojom našim kremastim, dugotrajnim, vodootpornim ajlajnerom- dostupan je u 41 nijansi na koje ćete se odmah navići.



8.SENKA- EYESHADOW

Ova senka je osmišljena da vas oduševi. Boja koja ostaje na vašim kapcima. Sjaj koji vas neće izneveriti. Baršunasta glatkoća i sposobnost blendanja koja je na dodir kao antilop. I dostupne su u ludom rasponu nijansi i završnih efekata.



9.KOREKTOR NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE

Ova lagana formula s jakim prekrivanjem daje osećaj druge kože – za prekrivanje nesavršenosti bez efekta maske.



10. NAKED FLUSHED

Bronzer. Hajlajter. Rumenilo. Upotrebljavajte ove svilenkaste kompaktne nijanse odvojeno, pažljivo stvarajući savršene konture ili pomešajte sve tri nijanse zajedno.



Pronalaženje idealne šminke nikada nije bilo lakše. 
Nadam se da ćete u ovoj ponudi pronaći neki od svojih omiljenih proizvoda. Bez obzira na godine, tip kože, boju očiju i kose...važno je pronaći pravu nijansu, da bi krajnji rezultat bio savršen. 
Ostati autentičan dosledan svom ukusu i stilu, je u stvari najbolji make up koji treba da nosite. 
Verujte mi URBAN DECAY je napravio pravu nijansu za svaki tip osobe i za svaku priliku. 
Sada nam je svima dostupan glamur zahvaljujući kome će se svaka od nas osećati samouvereno. 

Koji je vaš omiljeni proizvod od URBAN DECAYA?













You Might Also Like

2 comments

  1. Primer otion imam, kupila sam ga na sugestiju Little Make Up Guest u Salzburgu, i nisam pozalila ni sekunde. Zaista je najbolja baza. A htela bih da imam i NAKED Ultimate basics paletu i sprej za fiksiranje sminke

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Fifti and Polished,
      ja sam potpuno očarana svim proizvodima od Urban Decaya, ko nije probao njihove NAKED palete, mnogo je propustio..Ukoliko niste, moj vam je savet da uzmete ..jedna, bilo koja je dovoljna ( to je teško objasniti šminkoholičaru kao što sam ja) , ali zaista jeste. I ako ne stavite bazu, senke su vam postojane i po ceo dan i ne pojavljuju se nabori... Ma, sve je odlično. U nekom od narednih postova ću sigurno raditi recenzije pojedinačnih proizvoda. Hvala što me pratite...Sve najbolje :)

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.