,

SEPHORA Beauty Amplifier -PRAJMER (primer)

01:27:00



Do nedavno su da ga koriste privilegiju imali samo profesionalni šminkeri. Sada već skoro svaka iole ozbiljna kozmetička kuća ga ima u svom asortimanu. Priprema kožu za puder. 
Pogodili ste reč je o prajmeru
A koji ja koristim ovih dana i kakav utisak ostavlja na mene saznaćete u daljem tekstu ???

Reč je o SEPHORINOM Beauty AMPLIFIER -Perfecting glow primer...
Šta je u stvari uloga prajmera ? Ukoliko ga niste koristili ranije, verujem da ćete posle ove opsežne analize otrčati u parfimeriju i kupiti ga. 
Uloga prajmera je da zagladi kožu, izravna neravnine na licu i napravi neki oblik barijere izmedju kože lica i pudera i poboljša izgled šminke a samim tim i njenu postojanost. 
Prajmer kada se nanese na lice višestruko naglašava sva dobra dejstva pudera. Produžava postojanost i ujednačenost, sprečava da puder bude u direktnom dodiru sa kožom i u tom slučaju eliminiše mogućnost da vam ten deluje suvo, isušeno, dehidrirano. 
Ova moćna stvarčica se ponaša kao unprofor izmedju kože i pudera. Drži pod kontrolom kožu a produžava postojanost i delovanje pudera. 





Da uprostimo, sprečava da spoljnji uticaji poput -dima, zagadjenog vazduha, toplote, preterane hladnoće, vetra..,i oni unutrašnji, emotivni, alergijski i razni drugi pokretači deluju  medjusobno. Znači ovim spoljašnjim ne dozvoljava da dopru do kože a ovim unutrašnjim ne dozvoljava da izbiju na površinu. 
Prajmeri su uglavnom napravljeni na bazi voska i nemaju nikakav štetan uticaj na kožu. Koriste se za sve tipove kože. Možete ga koristiti i samostalno, bez upotrebe pudera ili čak mrvicu prajmera i mrvicu tečnog pudera pomešati i naneti na lice da bi ste dobili prirodan efekat. 
Kada koristite prajmer, nije vam potreban korektor, bar ga ja ne upotrebljavam. U ovom slučaju će prajmer u zoni oko oka sprečiti da puder udje u one sitne borice koje vas čine starijim nego što jeste. To se postiže time što naj taj deo stavljate minimalno makeupa ili stavite prajmer pa onda puder. Videćete da su i tamni kolutovi manje vidljivi. Nisam vam rekla da prajmer hidratizira kožu i sprečava njeno isušivanje. Korišćenjem prajmera izbegavate postupak čestog popravljanja šminke kojim samo dodajete na veštačkom i beživotnom izgledu. 




Dakle, zaključujemo da je ovo jedan veoma moćan proizvod, neophodan u svakom neseseru, koji pored toga što vam ulepšava izgled do granice da izgledate kao da ste profesionalno našminkani, i neguje kožu. 
Sephorin gore pomenuti prajmer, daje perfektan sjaj koži i kada se samostalno nanese, i čak do 75,4% zagladjuje pore. 
Šta još ovaj prajmer čini posebnim. Posebna je njegova formula koja je sastavljena od kapsuliranih mineralnih pigmenata.Ti mineralni pigmenti se raspadaju pri dodiru sa kožom i prilagodjavaju se prirodnom tonusu i tenu kože. U sebi sadrži glicerol koji savršeno hidrira kožu. Ten je savršen, boja je izjednačena, glatka i glamurozno sjajna.
Pakovanje je od 25ml. Ambalaža svojstvena Sephorinim proizvdima, elegantna...Miris blag, skoro jedva primetan. 


Cena 1890 RSD. Naravno, možete ga kupiti u svim SEPHORA objektima.
Da li koristite nešto od SEPHORA šminke i šta vam je omiljeno?



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.