,

💫💫💫 AURA CITY LIGHTS strobing kolekcija 💫💫💫

00:36:00





  Ako volite da se igrate sa šminkom i isprobavate novitete,AURA nam je ponudila novu kolekciju za šminkanje u STROBING tehnici.

Da li ste čuli za Strobing ?
To je na neki način suprotno od konturisanja.
Dok konturisanje zahteva više make up proizvoda, profesionalne četkice, zahteva veštinu da ne bi izgledali kao klovn kad izadjete na ulici sa tamnim crtama po nosu i tri nijanse bronzera po licu, 
"Strobing"  se izvodi pomoću highlightera i mnogo je lakša tehnika u odnosu na konturisanje.
Sa strobing tehnikom možete da postignete efekat blistavog tena što je ako uzmemo u obzir godine u kojima se ja sad nalazim, najbitnija stvar.
Sve ovo  vam pišem kao uvod u priču o novoj CITY LIGHTS kolekciji koja će dodati malo magije u vaš make up.
Sadržaj kolekcije je: 
1. STROBING PALETTE,
2.STROBING STICKSA
2. STROBING CREAMA. 





Za sve proizvode iz City lights kolekcije pakovanje je luksuzno, od crne sjajne kvalitetne plastike sa natpisom kolekcije. 
Pakovanje za STROBING STICKS( Hajlajter u stiku) izgleda veoma čvrsto i sadrži 5 gr. Dolazi u dve nijanse -STREET VIBE i NIGHT LIFE. Odlično su pigmentovani, lako se nanose, u jednom potezu ostavljaju trag suptilne boje i sjaja. Čvrste su strukture i nisu previše kremasti, nekako imam utisak da se struktura u dodiru sa licem pretvara u puderastu ali ne previše i dalje zadržava onu notu kremastog finiša koji je karakterističan za tu vrstu hajlajtera. Lako se nanosi, najbolje direktno iz sticka , pa ga onda treba prstima izblendati kako bi se savršeno stopio sa kožom. Efekat ovog kremastog hajlajtera je nešto izmedju tečnog iluminatora i onog klasičnog hajlajtera u kamenu. Meni je ovo definitivno favorit u kolekciji. 
 Cena je 769 RSD.



Dva STROBING CREAM-a su nešto najsličnije AURINOM Iluminatoru, kako mi se čini ovo su naslednici meni omiljenom ILLUMINATE ME. Vrlo im je slična struktura, tečna, redja i u sebi sadrže čestice šimera. U prevodu ovo su proizvodi koji su baza za šminku sjajne završnice. Nanose se na delove lica a i delove tela koje želimo da istaknemo, posvetlimo, naglasimo - obasjamo... Medjutim njihova najjača  moć je što vizuelno stvaraju igru svetlosti i senki na licu i koži. 
Ova dva strobing creama možete koristiti nakon nanošenja tečnog ili kamenog pudera, prekrivati sa njima sive kolutove oko očiju, mešati sa tečnim puderom, stavljati umesto highlightera na obraze-jagodice, t-zonu, iznad usne i vašem licu neće nedostajati svežine, izgledaćete odmorno i zdravo...I ovde imamo iste dve nijanse kao i kod STROBING STICKSA- Street Vibe i Night Life. 
Bočica je staklena sa crnim čepom zapremine 16ml. 
Cena je 745 RSD.



Sto se tiče STROBING PALETTE ona je zaista savršena. Sadrži tri nijanse kompaktnog praha od po 4 gr. Boje su na zlatkasto, rosegold ( jednu od najatraktivnijih boja ove sezone), i bronzu. 
Sve tri veoma primenljive kao senke za oči, kao hajlajteri za celo telo, kao rumenila... Svi proiyvodi iy ove kolekcije pored dekorativnog iygleda imaju i negujući efekat. Sadrže razna ulja i supstance od kojih vam je koža baršunasta i meka.
Cena za strobing palettu  je 939 RSD








Aura je svoju novu koekciju predstavila u predivnom ambijentu sada već dobro nam poznatog Beauty loungea. 
Još jednu stvar hoću da vam kažem, a to je da je AURA na svojoj zvaničnoj stranici 


pokrenula on line prodaju. Isporuka je besplatna za iznos inad 1000 RSD. Cene koje sam vam ja navela su iz maloprodaje. Mislim da su na sajtu nešto niže.

Sada se lepo zavalite u svoju udobnu fotelju, skuvajte kafu i krenite u šoping svojih omiljenih AURA proizvoda, bez da se pomerite iz kuće. 
Ima li šta lepše ? 

Da li vam se dopada nova Aurina City lights kolekcija?




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.