,

NUXELLENCE EYE Anti-age tretman za područje oko očiju

00:56:00



Kontura oka je strašno osetljiv deo kože. 
NUXE je u potrazi za idealnom negom ovog dela kože stvorio kremu koja apsolutno gospodari segmentom regeneracije ovog dela lica.
Tako je porodica Nuxellance dobila još jednog člana. NUXELLENCE® EYE anti-age tretman za područje oko očiju za sve tipove kože i sva starosna doba.



Pod dejstvom stresa i štetnih uticaja iz okoline remeti se funkcionisanje ćelija, njihova produktivnost opada i zato je bitno podstaknuti stvaranje energije kako bi se koža regenerisala. Nuxellence formula pomaže u popravci oštećenja.
Pored toga što podstiče stvaranje energije, ova krema uklanja i znakove starenja, a i ujedno stimuliše mikrocirkulaciju koja vidno smanjuje otečenost i tamne kolutove. 
Dejstvo inovativne "blur" tehnologije je vidljivo već posle nekoliko nanošenja. Zlatno reflektujuće biserne čestice, površinski puderi i silikonske sfere" mekog fokusa" osvetljavaju tamna područja i zamagljuju neujednačen ten. Znači aplikacijom ove kreme dobijamo zagladjen i osvetljen deo oko očiju što predstavlja savršenu bazu za make-up. Krema sadrži pigmente breskvaste boje koji odgovaraju svakom tenu. 

Evo šta nam kažu stručnjaci iz Nuxea o sastojcima ove čudotvorne kremice-
"Inovativna nega s 10 patenata koja  pomaže kožnim ćelijama da očuvaju optimalan nivo energije (pasiflora, anchusa, latice maka). Biljna hijaluronska kiselina zadržava vodu u koži kako bi je hidratizovala i očuvala njenu svežinu i punoću. Bore i fine linije su manje vidljive. Aktivni biljni kompleks za područje oko očiju bori se s gubitkom tonusa i smanjuje tamne kolutove i 'kesice' ispod očiju."



Pakovanje kreme je od 15 ml, u dobro prepoznatljivoj lila-ljubičastoj nijansi Nuxellence linije, blago cvetnog Nuxe mirisa, sa jedinstvenim masažerom aplikatorom. 
Metalni aplikator je specijalno osmišljen da nežno tretira ovaj izuzetno osetljiv deo lica. Masažer aplikator pomaže u smanjenju otečenosti i tamnih kolutova a istovremeno koriguje sve znakove koji umanjuju izražajnost očiju. Zahvaljujući svom hladnom metalnom vrhu poboljšava se drenaža i smanjuje otečenost. A i veoma je prijatno. 
Kako se koristi ? 



Aplicirajte tri tačke kreme, jednu na gornjem kapku, dve ispod oka, zatim nežno izgladite sa metalnim masažerom od unutrašnjeg ugla oka ka spolja. 
Koristite ujutro i uveče. 

Labaratorija Nuxe je napravila istraživanja i evo do čega su došli-
Rezultati delovanja revolucionarnog Nuxellence Eye nakon nedeljne upotrebe:

Okoloočna regija postaje PODMLAĐENA i ZNAKOVI UMORA SU SMANJENI

Područje oko očiju je zaglađeno kod 84% žena.

Područje oko očiju je svetlije i sjajnije kod 84% žena.

Područje oko očiju deluje mlađe kod 77% žena.

Znakovi umora su smanjeni kod 90% žena.

Tamni krugovi i podočnjaci su korigovani.


Znakovi starenja u predelu oko očiju umanjuju njihovu blistavost i lepotu a za posledicu imaju i sposobnost emotivnog izražavanja, pa tako bore, tanke linije i tamni kolutovi pojačavaju utisak tuge, brige i umora. 
Tokom nanošenja ove kreme, povratio mi se izgled širom otvorenih očiju. Kapci su mi se podigli a tamnih kolutova skoro i da nema. Otečenost kapaka koja je kod mene najviše prisutna  u onim "ženskim danima"  je nestala. Koža u tom delu je vitalna i puna energije, a pogled je povratio svoj intenzitet i moć izražavanja. 

Oči su mi nekako blistavije i otvorenije i ponovo naglašene.

 Aplikacijom ove kreme primećujem da se znakovi umora u trenutku uklone. 

Predložena cena za ovu kremu je 4026 RSD.





Ako ovih dana kupite bilo koji anti-age proizvod iz Nuxe kolekcije a tu spada i NUXELLENCE® EYE  
dobijate ovaj predivni neseser na poklon.


 Da li ste probali neki proizvod iz Nuxellence linije i koji vam je omiljen ?








You Might Also Like

1 comments

  1. Nuxe je tako divna kozmetika. Zapravo prva skuplja u koju sam se zaljubila. Naravno ja to sebi jos uvek ne mogu da priustim ali polako. Ova ljubicasta linija je fascinantna podjednako kao i fraiche protib zagadjenja. Obozavam suvo ulje. To je vrhunski miris za mene. Imam kremu za ruke i balzam za usne. Post odlican, kao i uvek.

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.