,

Eucerin CC kreme

06:52:00



Mogli bi malo pomeriti granice u šminkanju..Mogli bi imati besprekoran ten, sa blago preplanulom nijansom, iako nismo nogom kročili na plažu, ni kofere spakovali. Preplanulo je lepo.. Sve to možemo, ako biramo pametno... Eucerin ima CC tonirane kreme koje su se u mom slučaju pokazale kao pravo rešenje za tropske dane...
Šta je svrha tonirane kreme? 
Svrha je da uravnoteži boju lica a ima efekat kao hidrantna krema. Ovo je odličan izbor za negovanje kože ali ne možete od nje očekivati pokrivenost kao što to očekujete od pudera.
Prvo da razjasnimo šta znači CC krema.
CC - je Color Correcting i kao što i u nazivu piše namenjena je izjednačavanju tena, ispravljanju promena na koži lica, kao što je crvenlo, podočnjaci, sivilo kože...Ova korekcija se odvija zahvaljujući sedefastim česticama. 


Eucerin CC tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50 je krema koja je ugledala svetlost dana prošlog leta. Istu takvu za zaštitu lica od sunca sa zaštitnim faktorom samo bez bojenih pigmenata pa još u anti-age verziji, Eucerin je izbacio i ove godne, nju imam ali je čuvam za more ( utiske ću vam pisati sa odmora), dakle ova krema je fantastična stvarčica kada hoćete da lepo izgledate a ujedno i da se zaštitite od sunca. Daje blago preplanuli i ujednačen ten. Namenjena je svim tipovima kože. Struktura je kremasta, lagana, brzo se upija pa morate požuriti kada je razmazujete po licu. Nećete imati osećaj težine na licu, čak ćete se manje znojiti a izgledaćete veoma lepo i preplanulo. Onako prirodno, kao posle par dana provedenih na moru. Nemojte da očekujete drastičnu razliku kada se pogledate u ogledalo. To ste isti vi samo sa malo osveženim i preplanulim tenom. 



Ova tonirana krema ima svetliju i tamniju nijansu. Nemojte se pitati da li će vam neka od ove dve nijanse odgovarati, jer sigurno je da hoće. To nije tečni puder, pa od ove kreme ne možete ni očekivati karakteristike pudera. Ja sad trenutno koristim tamniju nijansu, samo nju stavljam, mada može da se koristi kao podloga ispod završnog pudera. Kako leti baš ne podnosim tešku šminku meni je ova krema sasvim dovoljna. 
Ova CC krema ima pakovanje od 50 ml, sa pumpicom, jedan pritisak na nju je sasvim dovoljan za jedno nanošenje. 


Uporedo sa ovom CC kremom, testirala sam i EUCERIN CC kremu HYALURON FILLER.
I ova krema ima zaštitni faktor sa mo manji SPF 15, ali u ovom slučaju akcenat je bačen na efekat hijaluronske kiseline. O njoj sam vam u predhodnim postovima pisala "elaborat" a i verovatno znate sve o njenom blagotvornom dejstvu na kožu i bore. Tako da vam ova krema pored korekcije pruža i negu na površinski deo kože gde nastaju površinske borice a i na dubinski deo kože gde dubinske bore nastaju. Znači formula kombinuje nisko i visokomolekularnu hijaluronsku kiselinu. Pomoću bioaktivnog glicin-saponina podržava se prirodna proizvodnja hijalurona koji sprečava prerano starenje. Ovo je odlična baza za podlogu ukoliko koristite dodatne završne pudere. To ne znači da ne možete da je koristite samostalno. Dovoljna je da vam da taj prirodni izgled, ujednači ten i blago pokrije i izravna nepravlnosti. 


Pakovanje je kao i kod predhodno opisane CC kreme, s tom razlikom što je miris intenzivniji i dugo se zadržava na koži. I struktura je malo gušća, nije tako penasta kao kod CC sun protection kreme. 
Sve u svemu ako volite neopterećujuću šminku, i ako vas mrzi da mažete posebno kremu pa puder ovo je idealna krema za vas. I idealna za ovo vreme. Ovo isto ne znači da ih možete koristiti samo u letnjim mesecima. Zaštita od sunca je potrebna u svim godišnjim dobima, tako da je upotreba ove dve kreme idealna tokom cele godine. Jedna bočica poprilično dugo traje, jer jedan pritisak na pumbicu je sasvim dovoljan za jedno nanošenje na lice. 



Generalno ja sam više nego zadovoljna svim Eucerin proizvoda. 
Uglavnom su oni moj izbor kada su u pitanju preparati za zaštitu od sunca, ( u kombinaciji sa još dva brenda) i ja tu ne bih ništa menjala, na duže staze. 

Da li koristite CC kreme i koje su vaš izbor? 
Da li ste koristili neku od ove dve Eucerinove kreme i kakvi su vam utisci?









You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.