,

NUXE Huile Prodigieuse Novo čarobno suvo ulje

13:05:00



Mogli bi se prepustiti čarima suvog ulja ...Pa leto je ! 
Stigla je nova, još savršenija formula Nuxeovog Huile Prodigieuse čarobnog ulja. 
Ovog puta sa 98.1% prirodnih sastojaka, bez silikona.. stvara neodoljiv osećaj na koži. Pored dobro poznatog ulja slatkog badema,borača, hidrantnog ulja lešnika, blagotvornog ulja kamelije, umirujućeg dejstva ulja makadamije nadopunjujemo se i sa arganovim uljem i uljem Tsubakija.
Arganovo ulje ima onavljajući efekat dok antioksidativno Tsubaki ulje deluje kao anti-age inekcija. 
Ova alhemija 7 dragocenih ulja, dobijena je hladnim cedjenjem, skroz ekološki a rezultat je ulje najvišeg kvaliteta prebogatog masnim kiselinama koji se brzinski upijaju u kožu i kosu..
Što se tiče mirisa on je dobro prepoznatljiv najsenzualniji orijentalno- cvetni miris koji možete udahnuti. To je mešavina bergamota, narandze, ruže, magnolije, vanile, kokosa... Uf kakva eksplozija senzualnosti..


O pozitivnim efektima Nuxeovog čarobnog ulja sam vam već pisala -https://motherwomanqueen.blogspot.rs/2016/05/za-zlatni-dan-nuxe-huile-prodigieuse-or.html , a evo i predloga kako možete da ga koristite. Beskrajne mogućnosti korišćenja ovog najpoznatijeg suvog ulja na svetu, čine ga jedinstvenim višenamenskim proizvodom.

1.UMESTO PARFEMA – prvenstveno čarobno ulje možete koristiti umesto parfema. Da bi ste zaveli sve oko sebe, dovoljo je par kapi ovog božanstvenog mirisa koji možete naneti na vrat, dekolte i ramena...

2.KAO KREMU ZA LICE - možete zameniti svoju kremu ovim čarobnim uljem,već smo rekli da ono sadrži 98,1% prirodnih sastojaka, tako da ćete od njega imati samo dobrobiti. Recite mi koja krema procentualno sadrži toliko prirodnih sastojaka? Uostalom ulja će dodatno hraniti kožu lica a vitamin E iz njih će joj pružiti potrebnu elastičnost.

3.U BORBI PROTIV STRIJA- suvo ulje između ostalih dragocjenih ulja sadrži i ulje borača (Borago officinalis) koje je bogato omega masnim kiselinama. Dokazano mu je delovanje protiv strija, ispucalosti kože te na zarastanje rana i ožiljaka. Čak 79% žena je potvrdilo da čarobno ulje deluje i u prevenciji nastanka strija a i u smanjenosti vidljivosti istih.
4. KAO TRETMAN  ZA KOSU - o tome smo već pričali, jedan od mojih redovnih tretmana koji primenjujem odkada kristim NUXE čarobno suvo ulje je upravo tretman na kosi. Našpricajte Huile Prodigieuse na kosu, s udaljenosti oko 15-20cm. Masirajte kosu i  teme kako biste pojačali cirkulaciju i upijanje, a zatim zamotajte kosu u peškir i ostavite barem 30 minuta (još bolje preko noći) kako bi se ulje potpuno upilo. Nakon toga kosu isperite šamponom. Rezultati su neverovatni, i primetićete ih već posle jednog tretmana. 
5. KAO KUPKA- sipajte par kapi čarobnog ulja u kadu sa vodom i uživajte u mirisnoj i mekoj koži nakon kupanja. 
Pored ovih preporuka, uključite ulje u svakodnevno korišćenje, mažite celo telo, stilizujte kosu sa par kapi istog, koristite umesto seruma ispod kreme za lice, omekšajte kožu stopala, dodajte par kapi u kremu za lice...samo će vam koristiti. 

Novo ulje ćete prepoznati tako što ima drvo nacrtano na zlatnom čepu. Inače pakovanje je jednako raskošno kao i kod predhodnih, miris je isto intenzivan kao i kod predhodnih a efekat delovanja je poboljšan zahvaljujući dodatku ova dva nova ulja u odnosu na predhodna...


Za verne kolekcionare ovog leta Nuxe nudi posebno limitirano izdanje u tri boje. CRVENO- koje oslikava strast, TIRKIZNO- prepuno emocija, i BELO-za lepotu...





Cena je okvirno oko 3000 RSD u zavisnosti od mesta gde kupujete. 
Ispratite akcije koje NUXE veoma često organizuje da bi izašao u susret svojim vernim kupcima. Eto sada na primer imate akciju gde pored limitiranog izdanja čarobnog suvog ulja od 100ml. na poklon dobijate Predigieux le Parfum od 15 ml za 3135 RSD..
Uživajte u svojoj koži i ovog leta uz pomoć Nuxeovog čarobnog ulja, ja znam da hoću...
Da li ste probali novo Nuxeovo čarobno ulje ?

PR uzorak *

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.