,

EUCERIN DERMO CENTAR

14:42:00




Bez obzira koliko godina imamo, sve želimo izgledati negovano i osećati se dobro u svojoj koži. 
Iako lepota dolazi iznutra mogli bi se malo razmaziti i spolja pa uživati u tim nekim trenucima kada drugi brinu o nama.

Svi smo se u toku leta, manje ili više pridržavali saveta o zaštiti od sunca. 
Ali koliko god se pazili, takozvani prirodni film kože ugrozili smo slanom vodom, hlorom iz bazena, izlaganjem suncu i naletima vetra. 
Samim tim što je potamnela, koža je doživela određeni stres.
Koža lica i tela vapi za oporavkom posle leta.


 Eucerin uvek misli na nas pa su tako stručnjaci iz ove eminentne kuće odlučili da naprave jedan Dermo centar u kome možete svojoj koži priuštiti uživanje uz personalizovan tretman . 


Šta je u pitanju? 
Dakle u DERMO CENTRU Vas očekuju tretmani kože EUCERIN preparatima, uz pomoć skenera se istraži potreba vaše kože i na osnovu dobijenih informacija se kreira tretman koji je u potpunosti prilagodjen vašoj koži. 






Iza ovih tretmana stoji stručni tim, obučeno osoblje , preparati iza kojih stoji iskustvo starije od jednog veka i najnovija tehnološka dostignuća. 
Atmosfera je fenomenalno opuštajuća. 
Uz finu ambijentalnu muziku se prepustite rukama iskusnih poznavaoca kože. 
Posle nekih sat vremena koliko traje tretman, vratiš se u realnost potpuno preporodjen. 



Tretman pored blage masaže lica, sadrži i masažu dekoltea, ruku i šaka. 
Koža je u potpunosti nahranjena i oporavljena. 



EUCERIN DERMO CENTAR se nalazi u Zemunu u Glavnoj ulici br.24 iznad Lilly drogerije. 
Za sada je to jedini Eucerinov Dermo centar. Ja verujem da je u planu još ovakvih centara u zemlji, jer je prava šteta da ovakva blagodetbude dostupna samo malom broju korisnika. 
Kako možete priuštiti sebi ovaj personalizovan tretman? 
🔴 Kupite Eucerin preparate u vrednosti od 3.999 RSD, i dobijete poklon VAUČER 
🔴 Kao član Lilly Loyalty kluba vaučer možete dobiti ako u toku meseca kupite bilo koje proizvode u Lilly objektima u iznosu od 9.999 RSD?
Mogu od srca da vam preporučim ovaj tretman, pogotovo zbog toga što je ovo odredjivanje tipa i stanja kože jedinstvena metoda za ispitivanje kože. Da bi znao koje preparate treba da koristiš, moraš prevashodno znati kakva je potreba tvoje kože.
Ja sam dobila preporuku koje Eucerin proizvode da koristim..o tome u nekom drugom postu, kada se uverim da su ti preparati stvarno ono što je mojoj koži preko potrebno. 




Da li koristite EUCERIN proizvode i šta mislite o DERMO CENTRU, kako vam se dopada ideja o otvaranju ovakvog jednog centra? 

Photo by Marija Šojić

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.