, ,

Vichy Liftactive Fresh Shot i Dragana Ognjenović

01:42:00






Dragana Ognjenović kao neizbežni deo domaće kreatorske elite je još jednom pokazala moć crne boje. 
U predivnom ambijentu bašte poznatog beogradskog hotela Square Nine se pre tri dana, tačnije 18.09 održala revija naše kreatorke u kooperaciji sa Vichy brendom. 


Ceo modni dogadjaj je bio u predivnoj bašti Square Nine hotela


Zvezda celog ovog dešavanja je prvenstveno bio novi Vichy proizvod -LIFTACTIVE FRESH SHOT.




Šta je to uopšte Liftactive Fresh Shot ? 
Da bih vam najslikovitije približila objašnjenje o ovom proizvodu moram da krenem od toga kada i zašto se on koristi. 
Kada vam je koža umorna, bez sjaja, smanjenog tonusa, trebalo bi da pribegnemo nekom proizvodu koji bi mogao da je vrati u normalno stanje. Lifeactiv Fresh Shot je prvi antioksidativni tretman i upravo ono što nam je potrebno u takvim situacijama. Ovaj proizvod nam pruža trenutno okrepljujući efekat i za samo 10 dana možemo imati blostavu i odmornu kožu. 
Ovo je jedna vrsta liftinga kože koji ima dugotrajan efekat ako se koristi pravilno i uz komplementarnu dnevnu negu. Vichy stručnjaci kažu da bi ga trebalo kombinovati uz Liftactiv Supreme liniju. 
Jedan od glavnih sastojaka ove moćne bočice je upravo i 15% čist vitamin C.
Svima je poznato da je vitamin C najjači borac protiv slobodnih radikala, pa tako i u ovom slučaju ima glavnu ulogu. Uspešno se bori protiv oksidativnog stresa. Rezultati su trenutačni, što bi u prevodu bilo, odmah vidljivi. Vitamin C je inače veoma osetljiv na toplotu, vazduh i vodu, tako da pri otvaranju ovog preparata, 10 dana korišćenja je optimalno vreme za koje mora biti potrošen. 
Tu je još i E vitamin, neohesperidin prirodnog porekla, polifenoli primorskog bora i naravno Vichy mineralizovana termalna voda. 
Sve u svemu, ovu bočicu trebate potrošiti za 10 dana. Nanosi se jednom dnevno po četiri do pet kapi, sačekate jedno 20 minuta i nanesete kremu koju inače koristite. E sad, bitno je ne izlagati se suncu dok koristite ovaj preparat. Možete koristiti kremu koja ima zaštitni faktor. Ja ću koristiti ovaj tretman uveče, jer sam i dalje ubedjena da na mojoj koži najbolje dejstvo imaju preparati koje nanosim za noćnu negu. 
Kada završim sa tretmanom pisaću vam o efektima. 
Ovo je bila samo jedna kratka najava o ovom inovativnom super proizvodu. 



Preporučena cena -

LIFTACTIV FRESH SHOT 3.250,87 RSD

A sada što se tiče kolekcije Dragane Ognjenović -Dragana stvara modu da izgledate elegantno, ženstveno, sofisticirano...
U vremenu brutalne komercijalizacije Dragana je uspela da održi onu kreativnu tenziju u svom radu i da ostane sveža, provokativna i u isto vreme prepoznatljiva na svoj način. 
Modeli za narednu sezonu se izdvajaju po jasnim linijama, nenametljivom elegancijom a obezbedjuju sofisticirani seksipil. Imperativ dizajna je u minimalističkom pristupu , sa vrhunskim materijalima i savršenim krojevima. Boje koje su zastupljene su neizbežno moćna -crna, bež, žuta.. Za iskorak ka bojama, Dragana je pronašla inspiraciju u Vichy inovativnom proizvodu, pa je tako kolekcija dobila narandzaste detalje i make-up u istom koloritu. 
Za sledeću sezonu će vam biti dovoljan par baletanki, crna dobro ukrojena haljina, jedan fenomenalan bež kaput i kapci našminkani narandzastom bojom...Tako obučeni bićete sve ono što predstavlja modu Francuskinja, njihovu ležernost, šik, eleganciju i praktičnost.. 
Pogledajte kako to treba da izgleda -





Draganine kreacije su garancija apsolutne elegancije i potpune ženstvenosti.

 





Some photos made by Marija Šojić


 


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.