,

TROUBLEMAKER- Here comes Trouble -Urban Decay mascara

14:10:00




Nešto novo iz Urban Decaya nam stiže ovih dana u Sephorine parfimerije. 
Moja stara maskara PERVERSION, odlično je odradila svoj posao i kako smo pri samom kraju, novitet iz UD stiže baš u pravo vreme. 
Posle NAKED HEAT palete, koju još uvek nemam i koja stoji na prvom mestu na mojoj bucket listi, dodajem novi predmet obožavanja. 
Reč je o još jednoj maskari sa fenomenalnim imenom TROUBLEMAKER, ljudi iz UDa ne prestaju da iznenadjuju sa nazivima proizvoda. 
Šta je to što ovaj proizvod izdvaja u odnosu na ostale iz iste klase proizvoda ?
Nva formula koja kombinuje dva različita pigmenta, što ovoj maskari daje tako jak intenzitet da ćete se zaprepastiti. Ovo je kombinacija ultraljubičastih vlakana i silicijumovog dioksida koji utiču na volumen trepavica a u isto vreme vitamin E i pantenol ih neguju i štite od lomljenja...
Ova maskara čini trepavice - 

SUPER GUSTIM

13.7x veći volumen trepavica

i

SUPER DUGIM

Troublemaker maskara ima najbolju četkicu do sada.

Evo šta stručnjaci iz Urban Decaya kažu -

"Troublemarker maskara donosi ojačavanje uz 13.7x * veći volumen, i seksi, intenzivno crne trepavice. Ova formula daje savršene trepavice baš svaki put. Povećava trepavice, produžava ih i istovremeno razdvaja, a naša posebno dizajnirana četkica boji ih u crno dok ih uvija. "

Bitna stvar je da je maskara veoma postojana u vrućim i vrlo zahtevnim situacijama, odlično prijanja na trepavice i bez problema je možete nanositi koliko god puta želite. Što više to bolje...

Ja sam imala razne faze obožavanja maskare, jedno vreme mi je to bila nezamenljiva Lancome maskara, pa Perversion od Urban Decay u isto vreme kada i Better than sex od Too Faced, sada očekujem da se na tron popne Troublemaker. Većina nas uglavnom očekuje da maskara izdrži u toku dana, da se ne razmazuji i da trepavice ne izgledaju slepljeno. Stručnjaci iz Urban Decaya nam garantuju da je ova maskara kreirana da bude otporna na sex..da, dobro ste pročitali !!!

Ona je napravljena tako da može da potraje i tokom najintenzivnijih noći. 

Osećam da će testiranje ovog proizvoda biti izuzetno zanimljivo. 

Jedva čekam da je probam! 



Troublemaker maskara dostupna je u Sephori Ušće, Delta i Big Fashion od sredine meseca .

#HereComesTrouble #UrbanDecaySerbia

Okvirna cena joj je 1.667 RSD, što je veoma prihvatljivo za ovakav kvalitet.
Šta mislite o novoj Troublemaker maskari, kako vam se čini ???

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.